Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Drenthe Rit
Zondag, 19. September 2021, 10:30 - 17:00
Contact Rudy Hanenbergh en Fred Salomons

19 September 2021

Drentherit 2021.

Zoals het er nu naar uitziet kan de Drentherit doorgaan op de geplande zondag 19 september. Startplaats is bij Restaurant Wielens, Dorpsstraat 19, 7846 AS Noord-Sleen, waar de deelnemers vanaf 11 uur worden verwacht. Om 12 uur start de toerrit, die dit jaar door het Hondsruggebied zal gaan, een gebied van zandruggen ontstaan in de voorlaatste ijstijd en tegenwoordig Unesco Geopark. We gaan eerst over de Slener- of Rolderrug in noordelijke richting en gaan na de tussenstop in Eext via de eigenlijke Hondsrug weer terug naar Noord-Sleen. De lengte van de rit is 80 km.

Graag willen wij u wijzen op de kampeermogelijkheden voor campers en kampeerbussen op het terrein van Wielens. Zie hiervoor hun website: https://zalencentrumwielens.nl/camperplaatsen. Bovendien zijn er in het dorp verschillende B&B overnachtingsmogelijkheden. Voor wie het wil kan er eenvoudig een weekendje Drenthe van maken.

Voor de deelnemers gelden verder nog de volgende bepalingen:

- Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Deelnemers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.

- Het is alleen toegestaan om met meer dan één persoon naar de bijeenkomst te komen indien sprake is van een gezelschap dat tot hetzelfde huishouden behoort.

- Deelnemers dienen zich van te voren schriftelijk (per email) aan te melden.

- Houd anderhalve meter afstand van andere deelnemers en andere bezoekers op de verzamelplaatsen.

- Volg de hygiënemaatregelen.

- Volg de aanwijzingen van de organisatie en van medewerkers van de horecagelegenheden op de verzamelplaatsen.

- Onaangemelde deelnemers kunnen niet aan de toerrit deelnemen.

- De organisatoren en de HOCN behouden het recht om de bijeenkomst af te lasten als de omstandigheden daartoe aanleiding geven. Reeds aangemelde deelnemers zullen daarvan tijdig bericht krijgen.

Met het doen van de aanmelding verklaart men zonder gezondheidsklachten naar de bijeenkomst te zullen komen en akkoord te zijn met de bovengenoemde voorwaarden.

Aanmelden kan tot 12 september per email bij Fred Salomons ( ) of Rudy Hanenbergh ().  

Kampeerders dienen zelf een plaats te reserveren bij Wielens.

Locatie Café-Restaurant Wielens in Noord-Sleen,