Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Algemene ledenvergadering
Zondag, 29. Augustus 2021, 13:00 - 17:00
Contact jan jacobs 0621612345

Geachte leden;

Door de toenemende sterke daling van het aantal coronabesmettingen EN het feit dat steeds meer mensen goed gevaccineerd zijn, hebben we besloten om op zondag 29 augustus alsnog de reeds diverse malen uitgestelde Algemene Leden Vergadering te houden.
De plaats van handeling blijft hetzelfde: Restaurant “de Wormshoef “ , Dorpsstraat 192 in Lunteren
De zaal is open om 13.00 uur. Aanvang vergadering is in tegenstelling tot de vorige keren niet om 14.00 uur maar om 13.30 uur.
Aangezien dit al enkele keren is uitgesteld en er voordien ook geen clubblad meer verschijnt, staat onder dit bericht de concept-agenda vermeld als extra reminder. Tevens is deze ook als aparte bijlage meegestuurd.
Er staan een aantal belangrijke zaken op de agenda waaronder een verkiezing van een nieuwe voorzitter. Onze huidige voorzitter Piet Kocken legt zijn functie neer wegens emigratie.
Er heeft zich een nieuwe kandidaat aangemeld en deze wil zich graag voorstellen aan de leden van de club. Tevens hebben we ook een geheel nieuwe kascontrole commissie nodig.
Daarnaast worden diverse jubilarissen uitgenodigd zijn er op andere gebieden ook interessante dingen te melden door het bestuur.
Uiteraard blijven we voorzichtig v.w.b. de pandemie en dus vragen we ook nu weer of u zich vooraf even wilt aanmelden wanneer u van plan bent om te komen en met hoeveel personen. Dan kan daar rekening mee worden gehouden voor de zaalinrichting.
Dat aanmelden kan:
middels het beantwoorden van dit bericht
Middels een berichtje te sturen naar het secretariaat: of 06-8141 2124
Of een berichtje te sturen naar een van de overige bestuursleden.
We hopen dat we dan nu eindelijk echt de vergadering door kunnen laten gaan en zien u graag in grote getale en goede gezondheid op 29 augustus in Lunteren.
Informatie over de agenda raadpleeg onze website.
Het bestuur.
Locatie Dorpsstraat 192 in Lunteren