Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Drenthe rit
Zondag, 20. September 2020, 11:00 - 17:00
Contact Rudy Hanenbergh en Fred Salomons 06-23481504 of 06-23944410

Drentherit 2020.

Zoals het er nu naar uitziet kan de Drentherit doorgaan op de geplande zondag 20 september. Startplaats is Eetcafé-cafetaria De Holten Ploeg,   Oosterlangen 6, 7843 PJ Erm, waar de deelnemers vanaf 11 uur worden verwacht. Om 12 uur start de toerrit, die via een rit door Zuiddrenthe naar bierbrouwerij Mommeriete in Gramsbergen gaat. Daar zullen we onze middagstop hebben. Vervolgens gaan we via een andere route weer terug naar de Holtenploeg in Erm, waarbij we ook een stukje door Duitsland zullen rijden. De totale lengte van de rit is 70 km, we hebben dus volop tijd om het onderweg rustig aan te doen en van de omgeving te genieten.

De bijeenkomst wordt coronaprooof georganiseerd. Dat betekent dat we zoveel mogelijk buiten blijven. Vooral tijdens de tussenstop bij de Mommeriete. Bij goed weer zullen zij tafels en stoelen in de buitenlucht plaatsen, en buiten serveren. Bij regen wordt dat wat lastig, toch zullen wij niet als groep naar binnen gaan omdat dan de 1,5 meter niet aangehouden kan worden. Neem daarom paraplu’s mee of regenkleding voor als het slecht weer is. De Holtenploeg in Erm heeft een zaal die groot genoeg is om de hele groep met inachtneming van 1,5 meter afstand binnen te laten.

Voor de deelnemers gelden verder nog de volgende bepalingen:

- Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Deelnemers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn.

- Het is alleen toegestaan om met meer dan één persoon naar de bijeenkomst te komen indien sprake is van een gezelschap dat tot hetzelfde huishouden behoort.

- Deelnemers dienen zich van te voren schriftelijk (per email) aan te melden.

- Houd overal en altijd anderhalve meter afstand van andere deelnemers en andere bezoekers op de verzamelplaatsen.

- Volg altijd de hygiënemaatregelen.

- Volg altijd de aanwijzingen van de organisatie en van medewerkers van de horecagelegenheden op de verzamelplaatsen.

- Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 20 auto’s. Waarbij we er van uitgaan dat er niet meer dan twee personen in de auto zitten.

- Onaangemelde deelnemers kunnen niet aan de toerrit deelnemen.

- De organisatoren en de HOCN behouden het recht om de bijeenkomst af te gelasten als de omstandigheden daartoe aanleiding geven. Reeds aangemelde deelnemers zullen daarvan tijdig bericht krijgen.

Met het doen van de aanmelding verklaart men zonder gezondheidsklachten naar de bijeenkomst te zullen komen en akkoord te zijn met de bovengenoemde voorwaarden.

Aanmelden kan tot 13 september per email bij Fred Salomons ( ) of Rudy Hanenbergh ().

Locatie Oosterlangen 6 7843 PJ Erm.