Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
AFGELAST Internationaal Opel treffen Dronten
Zondag, 19. April 2020, 10:00 - 17:00

AFGELAST IVM CORONA!

 

Zondag 19 april 2020. Internationaal Opel-Treffen 2020.

Een datum die in de agenda van elke Opel-liefhebber rood moet worden ingevuld met: Traditioneel in Dronten. Voor de tiende keer!                                                             En…….voor de allerlaatste keer!  Is dat jammer? Jazeker! Maar stoppen op het hoogtepunt is een uitdaging.                                                                                               Het tweede lustrum van het Internationaal Opel-Treffen in Dronten is meteen de finale.  Wat zeggen we? DÉ FINALE.                                                                             Neem van ons maar aan dat het een knallende finale wordt!
Nog één keer stellen we alles in het werk om het Internationaal Opel-Treffen tot een ware happening te maken.                                                                                     Negen keer eerder sloegen we de handen aan de ‘Opel-ploeg’.  Elk jaar opnieuw met meer standhouders én meer bezoekers.                                                                Zeker de laatste jaren ook nog eens onder ideale weersomstandigheden.                                                                                                                                                       Het Internationaal Opel-Treffen is uitgegroeid tot een evenement waar iedereen die ook maar ‘iets’ met Opel heeft, van de partij wil zijn.                                                    Dat zal deze laatste keer niet anders zijn en wij gaan er alles aan doen om er een fantastische laatste editie van te maken.
Zorg dat je op de hoogte blijft en volg deze website. Beter nog: schrijf je in voor het ontvangen van de laatste nieuwtjes!!!

Voor meer informatie houd onze website in de gaten: https://www.opeltreffen.nl/

Locatie: Pioniersweg 19 – 8251 KS Dronten

 

 

Locatie Pioniersweg 19 – 8251 KS Dronten