Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Club jubileum en 120 jaar Opel automobiel en 25 jarig jubileum HOCN.
Van Zaterdag, 9. November 2019 -  10:00
Tot Zondag, 10. November 2019 - 17:00
Contact jan jacobs 06-21612345

Klik HIER voor de route naar de aanmelding voor clubleden.

Klik HIER voor de route als je met een Opel komt ouder dan 20 jaar.

Klik HIER voor het inschrijfformulier van de feestavond.

Diegene die alleen naar de feestavond komen kunnen zaterdag

vanaf 17.00 uur gratis binnen. Ingang Bavaria.

Klik HIER voor de route naar de feestzaal.

Klik op de link voor entreekaarten met korting.                      oldtimerproducties.nl/kaartverkoop 

Voor boeking Camping Dierenbos bel naar:                          088-9000360

(maandag t/m vrijdag van 08.30 - 18.00 uur en zaterdag en zondag van 09.00 - 17.00 uur).

Kijk hieronder voor meer informatie:

Van de evenementcoördinator. 120 jaar Opel Automobiel.

Zoals eerder in ons clubblad al aangegeven vieren wij het 120 jarig bestaan van Opel Automobiel, in samenwerking met de Fedoc en Opel Nederland en het 25 jarig jubileum van onze club op zaterdag 9 en zondag 10 november a.s. bij het Autotron in Rosmalen tijdens de jaarlijkse grote Oldtimerbeurs-Automobielen.

Wij hebben daar een hal ter beschikking gekregen waar we ongeveer 60 oude Opels van onze leden ten toon zullen stellen, waaronder ook fietsen, koelkasten, naaimachines etc.

Ook zullen er door Van Mossel OPC uit Den Bosch verschillende nieuwe Opels gepresenteerd worden bij de ingang van de expositieruimte.

De entree voor de oldtimerbeurs waar oldtimers, gereedschappen, onderdelen, miniaturen en/of vakliteratuur te koop zal zijn, bedraagt € 12.50 p.p. en een parkeerkaart kost € 6.-

Entreekaarten kan men vooraf met korting online bestellen, deze kosten € 10.- p.p.

(aan de kassa) € 12.50.

De kaarten zijn via deze link online te bestellen: oldtimerproducties.nl/kaartverkoop

Deze link staat ook op de bijgesloten flyer en op onze website.

Leden van de diverse Opel clubs die met een Opel ouder dan 20 jaar naar dit evenement komen, kunnen gratis parkeren op een speciale daarvoor bestemde parkeerplaats, hier kan wel om het kenteken gevraagd om het bouwjaar te controleren, dus zorg dat je het bij je hebt. Hier is ook een speciale kassa waar je entreekaarten kunt kopen.

Om de doorstroming te garanderen is het verstandig om deze online te bestellen en uit te draaien. De route naar deze parkeerplaats is vóór de slagbomen rechtsaf, raadpleeg bij twijfel anders een verkeersregelaar.

Voor leden van de HOCN die op zaterdag overdag, en s`avonds naar de feestavond komen zijn er speciale uitrijdkaarten te verkrijgen bij de HOCN stand.

Leden die alleen op zaterdagavond naar de feestavond komen kunnen zaterdag 9 november NA 17.00 uur gratis naar binnen. Jullie moeten dezelfde route nemen naar de speciale bestemde ‘oldtimer”-parkeerplaats, van daaruit de Bavaria ingang nemen. Bij binnekomst kunnen jullie je bij de HOCN organisatie melden om een buffet entree en een uitrijdkaart te krijgen.

Feestavond

Zaterdagavond zal er voor de leden en genodigden een feestavond zijn. Hiervoor dient u zich wel van te voren op te geven en uw bijdrage zal € 12.50 p.p. zijn, dit is voor het buffet incl. 3 consumpties. Het inschrijfformulier zat in OK 123 bijgesloten, ben je het kwijt dan is dit te downloaden via onze website. Of stuur een mailtje aan onze penningmeester, dan wordt uw naam op de lijst genoteerd.

De feestavond zal rond 18.00 uur beginnen met een buffet, daarna zal het een gezellige boel worden met onze inmiddels bekende artiest (van diverse Opel evenementen) Jan Kersten en een verrassingsoptreden van een speciaal uit Engeland overgekomen zangeres.

De avond zal om 23.00 uur ten einde zijn.

Voor overnachtingen tijdens dit weekend kun je terecht bij Hotel van de Valk in Nuland.

Dit is op 4.6 km afstand van het Autotron. Hoogstwaarschijnlijk zal er na afloop een busje lopen die u tegen een kleine vergoeding naar het hotel zal brengen.

Voor de kampeerders hebben we een afspraak kunnen maken met Vakantiepark Dierenbos in Vinkel, die normaal in deze tijd van het jaar gesloten zijn. Dit park grenst aan de achterkant van het Autotron en is lopend te bereiken. Er zijn hier diverse chalets te huur. Ook kan er alleen voor dit weekend gekampeerd worden met een Camper of caravan en gebruik gemaakt worden van een speciaal voor ons opengehouden sanitairgebouw.

U dient zelf te reserveren, dit kan bij het volgende telefoon nummer:   088-9000360

(maandag t/m vrijdag van 08.30 - 18.00 uur en zaterdag en zondag van 09.00 - 17.00 uur).

Bij deze reservering kortingscode `Oldtimerbeurs` doorgeven dan geniet je een korting op de boeking van 35%.

De eerste 100 mensen zijn aangemeld voor de feestavond en het buffet. We gaan er met zijn allen een mooi Opel-jubileum-feest van maken.

Hebt u nog vragen bel of mail naar: Jan Jacobs 06-21612345 of

Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen

 

 

Locatie Autotron Rosmalen