Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
AFGELAST Onderdelen / taxatie / koffieklets
Zondag, 15. November 2020, 09:00 - 17:00
Contact Jan Jacobs 0621612345

15 November Onderdelen / Taxatie dag in combinatie met koffieklets 

Klik HIER voor het inschrijfformulier deelname Koffieklets.

Klik HIER voor het inschrijfformulier onderdelen verkoop.

Klik HIER voor inschrijving taxatie.

In verband met de coronaregels van het RIVM zal de koffieklets NIET in Tilburg gehouden worden maar in Boxmeer. Hier kunnen we verantwoord te werk gaan om het mogelijk de maken dat we voldoende afstand kunnen houden. Deze dag willen we combineren met onderdelenmarkt en taxatie-dag. Zijn er leden die deze dag onderdelen willen verkopen meldt dit dan bij Jan Jacobs met vermelding van de aantal meters die je nodig hebt. Je dient wel zelf voor tafels te zorgen of we gaan ze voor je huren, maar dan moet je de kosten zelf betalen, dus duidelijk aangeven wat gewenst is. De onderdelenstands staan binnen. Wil je buiten staan dan kan dit ook maar moet je sowieso zelf zorgen voor tafels en evt. een tent.  

Je kunt deze dag ook je auto laten taxeren. De kosten van de taxatie zijn €90.- voor leden en alleen bij vooraanmelding. Geef je hiervoor op bij Jan Jacobs of Hemmie Averdonk. Inschrijfformulieren zijn te downloaden op onze website. Voor de dames proberen we een activiteit/workshop te verzinnen, of misschien wel een wandeling maken in het mooie maasheggen gebied. Gelieve je graag wel ruim van tevoren op te geven bij Jan Jacobs 06-21612345 of    

Voor iedereen geldt dat je bij een verkoudheid of mogelijk coronasymptomen van u of een huisgenoot ben dan verstandig en BLIJF THUIS. Als bestuur van de HOCN willen het mogelijk maken om elkaar te ontmoeten, maar we willen ook voorkomen dat we het virus verspreiden. We zullen nog even op onze tanden moeten bijten.

Aanvang van de dag is 9.00 uur tot 17.00 uur.

Locatie; Pand Auto Jetten Boxmeer

Ingang Karel Doormanstraat

5831LT Boxmeer

Volg hier de instructie`s op van de organisatie.

Locatie Ingang Karel Doormanstraat 5831LT Boxmeer