Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Sleuteldag GT club
Zaterdag, 30. Maart 2019, 09:30 - 16:00
Contact 

De Sleuteldag!

Nog een paar nachtjes slapen en we kunnen aan de gang. 30 maart aanstaande is het zover en vindt voor het eerst sinds jaren weer een ‘echte’ sleuteldag’ plaats. We gaan een aantal zaken doen.

Het elektra
Hiervoor hebben zich flink wat mensen ingeschreven en we hebben John Wensink en Edwin van  Duyse bereid gevonden u uitgebreid te vertellen van de problemen en meetmogelijkheden aan uw GT op dit vlak.

Mocht u al weten waar u het graag over wil hebben, laat dit dan even weten. De ‘leermeesters’ kunnen zich hier dan op voorbereiden.

Mocht u nog geen schema op A0 formaat hebben besteld, kan dat alsnog. Een mailtje aan  met uw verzoek is voldoende.

De remmen
Door omstandigheden is de GT waarvan we het volledige remsysteem zouden renoveren verhinderd.

Ook hebben zich slechts 2 mensen ingeschreven voor dit onderwerp. Om deze reden beperken we dit onderwerp tot het bespreken van diverse onderdelen en het sleutelen aan deze onderdelen.

Er zijn veel onderdelen (Nieuw of gerenoveerd) beschikbaar.
 
Waar gaat dit plaatsvinden?
Het adres is: Westbroekse molenweg 28, 3615 AH, Westbroek. Dit is bij de molen in Westbroek. De Koffie staat vanaf 9.30 uur klaar. Zo tegen 16.00 uur willen we stoppen. Voor belangstellende is er ook nog een leuke snuffelwinkel naast onze locatie.

Belangstellenden zijn uiteraard ook van harte welkom. Voor deze leden geldt dat er geen lunch o.i.d is geregeld. Dit is alleen voor diegene die zich hebben ingeschreven.

Graag tot 30 maart.

De ‘Sleutelcommissie’

Locatie Westbroekse molenweg 28, 3615 AH, Westbroek.